خدمات ویراتک, وبلاگ

تعمیرکرکره برقی درتهران 24ساعته

تعمیرکرکره برقی درتهران 24ساعته

تعمیرکرکره برقی درتهران 24ساعته درتهران وتمام مناطق تهران خدمت رسان مردم عزیزهستیم همواره برای مشاوره وخدمات باویراتک باشماره تلفن 09129543146 تماس بگییرید.

 

مراحل نصب کرکره جمع شونده:

اولین اقدام جهت نصب کرکره محاسبۀ دقیق اندازۀ دهنه می باشد.انتخاب موتور کرکره و جنس تیغه ها بستگی به ابعاد دهنه دارد. مشخص کردنجهت رول کرکره بستگی به این دارد که محل به غیر از در کرکره ورودی دیگریدارد یا خیر؟ چون اگر مثل مغازه ها فقط از طریق در اصلی مغازه امکان تردد وجودداشته باشد باید حتی رول کرکره به سمت بیرون باشد، جهت سرویس و تعمیر که اگر داخل باشد در مواقع خرابی و یا قطعی دسته به رول کرکره و موتور امکان پذیر
نمی باشد. موارد مهم در مراحل نصب عبارت اند از:

 

1 تیغه های کرکره

اصلی ترین قسمت یک کرکره تیغه می باشد که تمام سطح این نوع در را تشکیل می دهد. تیغه ها با استفاده از یک مکانیزم ساده به صورت کشویی بر روی هم مونتاژمی شود و با توجه به اینکه هر تیغه دارای قوس می باشد بعد از مونتاژ شدن وقتی به دور یک لفت لوله گردانده شوند یک رول کرکره تشکیل می شود.
تیغه ها بسته به نوع جنس و مقدار آلیاژ و البته با توجه به نظر کارشناسی نصاب توسط مشتری انتخاب می شود.

2 ریل

به عنوان مشخص کننده مسیر حرکت و نگهدارنده تیغه ها برای جلوگیری از حرکت به سمت جلو و عقب استفاده می شود. ریل ها نیز همانند تیغه ها از تنوع بالایی برخوردار می باشند. آلومینیومی، آهنی، گالوانیزه پشت قوطی ساده و غیره… .

3 شفت

شفت های گرد یا هشت ضلعی جهت رول شدن تیغه ها حول یک محور بین دو سمت دهنه و بر روی پلیت های نگهدارنده نصب می شود. در واقع یک سر شفت سمت موتور و سر دیگر شفت به اتوکپ و یاتاقان متصل می شود. قطر شفت با توجه
به عرض دهنه و وزن تیغه ها انتخاب می شود.

ساخت و نصب در کرکره ای جمع شونده

4 اتوکپ

همان طور که گفته شد اتوکپ سر دیگر شفت را به یاتاقان متصل می کند. اتوکپ از دو صفحۀ گرد که یک میلۀ آهنی تو پر در مرکز آن قرار دارد تشکیل می شودبه طوری که صفحۀ اول داخل لولۀ شفت و صفحۀ دوم انتهای لوله جوش می شود
و شفت آهنی اتوکپ داخل بلبرینگ یاتاقان قرار داده می شود. کار اتوکپ این است که یک سر شفت توسط موتور گردانده می شود و سر دیگر شفت توسط اتوکپ که به یاتاقان متصل می شود چرخیده می شود البته در سینه های MC از اتوکپ و
یاتاقان استفاده می شود.

5 یاتاقان

در مرکز یاتاقان یک بلبرینگ قرار دارد که به صورت هود گرد در سیستم قرارمی گیرد و میلۀ مرکزی اتوکپ داخل بلبرینگ قرار می گیرد.

6 بسته ستاره ای

جهت مهار موتور بر روی صفحه پلیت از این بسته استفاده می شود.

7 پلیت

نگهدارندۀ شفت موتور و خود موتور می باشد. موتور یک پلیت که به قوطی زیرساخت جوش نصب شد و در این قسمت موتور نیز به شفت متصل می باشد و در سر دیگرشفت توسط اتوکپ و یاتاقان به یک پلیت دیگر متصل می شود.

8 قوطی

قوطی پروفیل که جهت زیر ساخت کار استفاده می شود معمولاً پروفیل آهنی60×60 می باشد که دو طرف عرض کار نصب شده و ریل توسط پیچ به این قوطی ها متصل می شود و قسمت انتهای بالای قوطی نیز پلیت های نگهدارندۀ
شفت و موتور نصب می شود.

9 کیپس

برای جلوگیری از حرکت خطی تیغه ها بر روی هم استفاده می شود و حرکت تیغه ها را بعد از مونتاژ محدود می کند. کیپس ها دارای انواع مختلف می باشند که این تنوع به دلیل تنوع نوع تیغه می باشد.

 

10 جاقفلی

بسته به نیاز مشتری درصورتی که بخواهد کرکره را قفل کند مورد استفاده قرارمی گیرد.

11 واشر مویی

برای جلوگیری از اصطکاک بین تیغه و ریل و به وجود آمدن سر و صدا و سایش ازواشرهایی مویی استفاده می شود که درون شیارهای ریل داخلی نصب می شود.

12 مدار فرمان

فرمان باز و بسته شدن کرکره را صادر می کند که در دو نوع فول کانال و تک کانال می باشد. در مدل فول کانال از فلاشر هشداردهنده و چشمی های ایمنی نیزمی توان استفاده کرد. در ضمن ریموت ها از طریق گیرندۀ مدار فرمان سیگنال باز
و بسته شدن صادر می کنند.

13 لاستیک انتهایی

لاستیک انتهایی برای جلوگیری از صدای تیغۀ انتهایی در هنگام برخورد با زمین و همچنین عایق بندی زیر کرکره برای جلوگیری از عبور هوا و گرد و غبار به داخل محیط استفاده می شود.

14 تیغۀ انتهایی

آخرین تیغه که با زمین برخورد می کند و می توان جا قفلی و لاستیک انتهایی راروی این تیغه نصب کرد.

15 محاسبات

اجرای در اتوماتیک کرکره ای به محاسبات دقیقی نیاز دارد از قبیل تعداد تیغه ها یاطول و عرض تیغه های مونتاژ شده، ارتفاع دهنه یا باز شو، عرض دهنه و غیره که در این قسمت به توضیح آنها می پردازیم.

16 تعداد تیغه ها

محاسبه تعداد تیغه ها را می توان به این صورت انجام داده و اندازه گیری دقیق ازکف زمین تا سقف محلی که کرکره اجرا می شود یا اگر مسقف نیست ارتفاع موردنیاز. سپس تقسیم بر عرض تیغه ها به سانتی متر.

17 ارتفاع باز شو

نهایت ارتفاعی که آخرین تیغه کرکره بالا می رود و امکان تردد را می دهد را گویند.با توجه به اینکه ریل هدایت کننده تیغه ها در مسیر معین شده نصب می شوند پس از نصب رول کرکره در حالتی که کرکره در بالاترین حالت قرار دارد حتماً باید

یک یا دو تیغه در درون ریل قرار گیرد بنابراین ارتفاع بازشو از زیر این تیغه (تیغه پاشنه) تا کف گفته می شود.

18 طول تیغه ها

بعد از آهن کشی و نصب قوطی های زیر ساخت فاصلۀ دقیق بین دو قوطی یعنی عرض دهنۀ کرکره را اندازه گرفته سپس با توجه به ریل مورد استفاده 5 الی 6سانتی متر از اندازه کم می کنیم و اندازه حاصل طول تیغه ها می باشد.
اندازۀ به دست آمده از عرض دهنه قطعاً کمتر می شود و به این دلیل است که بعداز اجرای کامل باید بین انتهای تیغه ها که کیپس نصب می شود و انتهای عمق داخلی ریل ها فاصله ای وجود داشته باشد برای عدم سایش و ایجاد اصطکاک بین
تیغه و ریل.

19 آهن کشی

در کرکره ها برای نگهداری سیستم شفت و موتور سیستم انتقال قدرت نیازبه نصب پلیت داریم. نصب این پلیت ها با جوشکاری میسر می گردد. علاوه بر آن برای نصب ریل نیاز به سطح زیرین آن داریم. البته ریل را اگر سطح زیر کار یک
سطح صاف و شاقول باشد می توانیم روی آن به وسیله پیچ و رول پلاک نیز نصب کنیم به هرحال عموماً در کرکره ها سطح کار را آهن کشی انجام می دهند. منظوراز آهن کشی نصب دو قوطی در پشت محلی است که می خواهیم ریل نصب شود.
در هنگام قوطی کشی محل کار باید از شاقول بودن قوطی ها اطمینان کسب کنیم تا دو سطح کاملاً موازی با یکدیگر را داشته باشیم. در حالتی که سطح زیر کار صاف بود، تنها زمانی می توانیم قوطی ها را نصب کنیم که بتوانیم از سقف آهن مناسب برای جوشکاری سیستم انتقال قدرت استفاده کنیم.

20 عرض قوطی به قوطی

به اندازه داخلی دو قوطی نصب شده در مرحله آهن کشی عرض قوطی به قوطیگفته می شود. در حالاتی که در سطح زیر کار قوطی نصب نمی گردد و فاصله دوسمتی که ریل می خواهد بر روی آن نصب گردد را اندازه گرفته و آن را عرض
قوطی درنظر می گیریم.

21 عرض باز شو

مقدار عرضی که بعد از نصب ریل حاصل می شود و قابل تردد می باشد عرض بازشومی گویند. که اندازه عمق ریل که معمولاً 6 cm می باشد بعد از کسر شدن از عرض قوطی به قوطی حاصل می شود.

 

22 نصب موتور توبولار

این نوع موتور استوانه ای شکل است و از 4 قسمت تشکیل می شود.تاج آداپتور بدنۀ اصلی و میکروسوئیچموتور توبولار داخل شفت کرکره قرار می گیرد و از طریق تاج و آداپتور به شفت محکم متصل می گردد. قسمت ابتدایی موتور که یک مکعب شکل است به صورت ثابت می باشد و توسط بست ستاره ای به پلیت هایی که قبلاً نصب شده متصل
می گردد. روی این قسمت مکعبی شکل دو عدد پیچ تنظیم میکروسوئیچ برای محدود کردن حرکت موتور وجود دارد که توسط یک آچار آلن تنظیم می گردد.
کنار این پیچ های آلنی علامت های + – وجود دارد که یکی از پیچ ها حد پایین کرکره را کم و زیاد می کند و دیگری حد بالای کرکره.
در قسمت مکعبی ابتدای موتور یک حفرۀ آلنی بزرگ تر وجود دارد که با چرخیدن آن موتور به صورت دستی چرخانده می شود.
این قسمت از موتور یک زائدۀ مربعی نیز دارد که داخل بست ستاره ای قرار گرفته و توسط یک بست اشپیل از حرکت موتور جلوگیری می کند.
تغذیه موتور سه رشته ای انجام می شود و 220 V است.یک رشته com یک رشته up و دیگری Down می باشد. هر کدام از سیم های upو Down با com به برق 220 v ولت متصل شود. موتور شروع به چرخیدن نسبت به قسمت مکعبی شکل می کند و چون بند اصلی موتور به شفت متصل شده لذاباعث چرخش شفت کرکره و حرکت آن می شود.
فرمان دادن به موتور هم با کلید دستی امکان پذیر است و هم توسط مدارهای فرمان که کنترل از راه دور نیز می باشند.
این مدار فرمان ها ضمن کنترل حرکت موتور خروجی فلاشر چشمک زن در هنگام حرکت موتور و سنسورهای فتوسل

 

تعمیرکرکره برقی درتهران 24ساعته درتمام نقاط تهران باتکنسین های حرفه ای درکوتاهترین زمان درخدمت شماهستیم همواره باویراتک باشماره تماس 09129543146تماس بگییرید.

تعمیرکرکره برقی درشمال وشرق تهران

تعمیرکرکره برقی درشمال وغرب تهران

تعمیرکرکره برقی درمرکزوجنوب تهران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *