انواع موتور کرکره برقی
به طور کلی سه نوع موتور کرکره برقی وجود دارد که هر یک از آنها ویژگی های متفاوت و کارایی مخصوص به خود را دارند. این سه دسته موتور شامل موارد زیر می باشند.
موتورهای ساید:
در صورتی که مکان مورد نظر شما پر تردد است توصیه می شود از موتور کرکره برقی ساید استفاده کنید. به طور مثال بهترین انتخاب برای درب پارکینگ مجتمع های مسکونی و اداری، موتور کرکره برقی ساید خواهد بود. اندازه پلیت این موتور در حدود 60 سانتی متر است.
استفاده از موتور کرکره برقی فوایدی دارد که موتورهای دیگر فاقد آن می باشند. به طور مثال فعالیت این موتور کاملا بی صدا بوده و هیچ گونه آلودگی صوتی ایجاد نخواهد کرد. همچنین قدرت بالای این موتور به خصوص مدل 24 ولت آن تا حدی است که می تواند درب های سنگین را جابجا کند.
موتورهای تیوبلار:
این موتورها را با نام موتورهای توبولار نیز می شناسند. بهترین ویژگی این نوع موتور کرکره اشغال فضای کم است. بر این اساس موتورهای تیوبلار را می توان در فضاهای محدود نیز مورد استفاده قرار داد.
موتور کرکره برقی توبولار به دو صورت معمولی و صنعتی در بازار وجود دارد. مدل های صنعتی معمولا دارای توان 230، 300 و بیشتر می باشند که برای باز و بسته کردن درب های سنگین تر مورد استفاده قرار خواهند گرفت. به طور کلی این موتورها می توانند درب های تا وزن 500 کیلوگرم را جابجا کنند.
موتورها سانترال:
استفاده از موتور کرکره برقی سانترال زمانی توصیه می شود که شما قصد برقی کردن کرکره های سنتی را داشته باشید. برای استفاده از این موتور لازم است آن را در قسمت مرکزی کرکره نصب نمود. به همین دلیل است که آن را موتور کرکره برقی سانترال یا مرکزی می نامند.
عملکرد موتور کرکره برقی ساید در زمان قطعی برق
موتور کرکره برقی ساید دارای یک زنجیر خلاص است که در زمان قطع برق کاربرد دارد.